Ерик тен Хаг отново удари Кристиано Роналдо - този път под формата на "капитан"


Ерик тен Хаг отново удари Кристиано Роналдо - този път под формата на "капитан"
Снимка: GettyImages

2509 0

Манчестър Юнайтед претърпя лошо поражение в последния кръг на Висшата лига, след като отстъпи от Астън Вила с 1:3. На терена от първата минута изненадващо се появи Кристиано Роналдо с капитанската лента, въпреки че отдавна феновете на "червените дяволи" са наясно с неговия статут на резерва.

Той участва в пълните 90 минути, но така и не успя да се отчете с нещо запомнящо се на терена, а всичко това се случва едва броени седмици, след като бе изваден от състава поради невъздържаното си държание. Тен Хаг обаче направи изненадващо разкритие след двубоя, от което стана ясно, че португалската легенда е бил едва четвъртия му избор за капитан. 

В последните срещи на световния колос обикновено капитан бе сънародника на Роналдо - Бруно Фернандеш, който обаче не игра срещу Вила, а треньорът трябваше да намери друго решение.

"Хари Магуайър остана на пейката, а се знае, че той е нашият първи капитан. Тогава си помислих, че капитанът трябва да бъде Давид де Хеа, защото той е истински лидер, но той е вратар и е далеч от повечето играчи, което не ме устройва.

Мислех да дам капитанската лента на Каземиро, но той още не говори много добре английски, така че в крайна сметка реших да направя Роналдо капитан", призна Тен Хаг.

По този начин се оказва, че само езиковата бариера е попречила на Каземиро да вземе капитанската лента, въпреки че бе привлечен в клуба едва през лятото. 

Вижте и останалите критики на Тен Хаг, които отправи към възпитаниците си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички