Манчестър Юнайтед иска да назначи нов мениджър още преди края на сезона


Манчестър Юнайтед иска да назначи нов мениджър още преди края на сезона
Снимка: Getty Images

4942 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед вече работи по назначаването на нов мениджър на отбора, съобщава местното издание Manchester Evening News. Източници, близки до изданието, споделят, че на "Олд Трафорд" вярват, че колкото по-рано намерят нов мениджър, толкова по-добре за клуба.

Както е известно, Рангник застана начело на отбора в края на миналата година, заменяйки на поста Оле Гунар Солскяер. Рангник трябва да изкара настоящата кампания, а от лятото да продължи работата си в клуба, но с консултантска роля.

В Юнайтед вече обмислят опциите за мениджър на отбора, като назначаването на нов треньор може да се осъществи още преди края на сезона, тъй като "дяволите" не искат да повторят грешката на Тотнъм, който назначи Нуно Ешпирито Санто през лятото и този ход се оказа провал.

Основните имена, спрягани за поста на "Олд Трафорд", са Маурисио Почетино и Ерик тен Хаг, като наставникът на Лестър Брендън Роджърс също е опция. За Почетино Манчестър Юнайтед ще срещне конкуренция от други два европейски гранда (повече по темата четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички