Ман Юнайтед пренареди трансферната си листа заради Белингам


Ман Юнайтед пренареди трансферната си листа заради Белингам
Снимка: Visionhaus/Getty Images

2071 0

Манчестър Юнайтед е направил пренареждане при желанията си в трансферната листа и е поставил на върха Джюд Белингам от Борусия Дортмунд, вместо Деклан Райс от Уест Хем Юнайтед.

„Червените дяволи“ са в сериозно търсене на централен полузащитник и именно затова клубът бе свързван с привличането на Райс или Амаду Хайдара от РБ Лайпциг.

Според авторитетното издание The Athletic, Белингам от вестфалци се явява ключова цел за отбора при предстоящия летен трансферен прозорец. Освен него, „червените дяволи“ ще вземат поне още трима нови футболисти за идния сезон.

Английският национал има още три години по своя договор с „жълто-черните“, а с всяка следваща година цената на британеца ще се покачва.

През този сезон Белингам е взел участие в 17 мача за Борусия Дортмунд от Бундеслигата и е реализирал пет поопадения. Той също така бе неизменен титуляр за германския гранд в групите на Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички