Едва няколко месеца начело, а Рангник вече е разочарован от Манчестър Юнайтед


Едва няколко месеца начело, а Рангник вече е разочарован от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3760 0

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е останал разочарован от борда на клуба поради липсата на активност по време на януарския трансферен прозорец.

Рангник ще води „червените дяволи“ през този сезон, след което ще наследи консултантска роля при клуба от „Олд Трафорд“, ала германецът очакваше подсилване на състава през първия месец от новата година.

Според британската преса Рангник е водил разговори с шефовете на отбора при назначаването му за нови футболисти, които са му били обеща, но 63-годишният предводител е узнал, че такива няма да акостират през този сезон.

Най-голям интерес е имало към Амаду Хайдара от РБ Лайпциг, но Ман Юнайтед не планира да предлага оферта за 23-годишния полузащитник на „биковете“.

Рангник вярва, че тимът от северозападна Англия се нуждае от подсилване на десния бек и поради това е дал на борда Тарик Лампти от Брайтън, който обаче също няма да акостира през зимата.

Манчестър Юнайтед пропиля два гола аванс пред уикенда, стигайки до равенство – 2:2, при визитата си на Астън Вила и по този начин е на пет точки зад четвъртия Уест Хем Юнайтед в таблицата на английския футболен елит. А какви позитиви видя той след хикса с Вила, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички