Манчестър Юнайтед и Ливърпул влизат в битка за 19-годишен талант на Барселона


Манчестър Юнайтед и Ливърпул влизат в битка за 19-годишен талант на Барселона
Снимка: GettyImages

7456 0

Манчестър Юнайтед и Ливърпул следят централния защитник на Барселона Микаил Файе преди предстоящия сезон 2024/25.

Голям интерес към звездата на Барселона

Според "Mundo Deportivo", двата английски гранда са се присъединили към надпреварата за добавяне на Файе към своите отбори това лято. Байерн Мюнхен също настоява да привлече бранителя на Барселона.

Още: Капитанът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, призова за финален натиск на сезон 2023/24

Юнайтед и Ливърпул искат Файе

Агентът на Файе се е срещнал наскоро със спортния директор на каталунците Деко, като двамата са обсъдили бъдещето на 19-годишния сенегалец. Управникът е бил категоричен, че на "Камп Ноу" имат сериозни планове за него, но при добра оферта за услугите му биха се разделили.

Файе пристигна от хърватския Кустосия за близо 2 милиона евро изминалия юли, като израсна главоломно през този сезон. Той се утвърди като ключова звезда за Барселона Атлетик, като отбеляза четири гола и запази шест чисти мрежи в 27 мача във всички състезания.

Ако целта на Манчестър Юнайтед и Ливърпул избере да остане в Барселона, той ще се появи като ротационен вариант за "блаугранас". Файе ще бъде конкуренция на Пау Кубарси и ще се опита да избута Иниго Мартинес, който ще навърши 33 през май, по-надолу в класацията сред бранителите.

Още: "Той започна да плаче" - само сълзите на Карло Анчелоти накарали Каземиро да се замисли за напускането на Реал Мадрид

Юрген Клоп след отпадането на Ливърпул - разочарован, но не и ядосан: Трябва да поздравим Аталанта

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички