Манчестър Сити си поигра с огъня, а след това разпердушини Стоук Сити


Манчестър Сити си поигра с огъня, а след това разпердушини Стоук Сити
Снимка: Gulliver/GettyImages

1247 0

Отборът на Манчестър Сити продължава с впечатляващото си представяне през сезона и вече еднолично е лидер във Висшата лига. "Гражданите" се наложиха като домакин над Стоук Сити с повече от категоричното 7:2 в мач от 8-я кръг.

С тази победа играчите на Хосеп Гуардиола събраха 22 точки и вече имат две повече от втория Манчестър Юнайтед, който по-рано днес направи 0:0 с Ливърпул. Стоук Сити пък е 15-ти с 8 пункта.

Срещата започна идеално за домакините и до 27' те вече водеха с 3:0. Точни бяха Габриел Жезус, Рахийм Стърлинг и Давид Силва, а една минута преди края на първата част Маме Диуф намали изоставането на своя тим.

След почивката пък на "Етихад" паднаха нови пет попадения. Първо Кайл Уокър изплаши тима си с автогол, който си вкара в 47', но между 55' и 79' Манчестър Сити вкара 4 безответни попадения чрез Жезус, Фернандиньо, Сане и Бернардо Силва, за да реши всичко в срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички