Манчестър Сити с тежък ултиматум към Рахийм Стърлинг


Манчестър Сити с тежък ултиматум към Рахийм Стърлинг
Снимка: Getty Images/Guliver

1604 0

Нападателят на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг може да напусне скоростно „Етихад“, ако футболистът не пожелае да преподпише договора си с актуалния английски шампион. Бившият играч на Ливърпул има по-малко от 18 месеца по своя договор с „гражданите“ и е спряган за преминаване в Барселона все повече в последните няколко дни.

Твърденията от Острова дори стигат дотам, че англичанинът може да направи трансфер в испанския клуб още преди затварянето на зимния трансферен прозорец, но Ман Сити ще опита за последно да убеди футболиста да продължи кариерата си в северозападна Англия и да пренебрегне интереса от „лос кулес“.

Според неделните издания във Великобритания, ако Стърлинг не преподпише в близките часове с „небесносините“, то те ще форсират преминаването му в „Камп Ноу“, за да се отърват от заплатата, която получава офанзивния футболист. Стърлинг пък желае да напусне отбора на Хосеп Гуардиола поради факта, че все повече и повече остава като резерва и загуби титулярния си статут в Сити.

През този сезон той е играл в 13 мача за Сити от Премиър лийг, а през сезона общо има 9 гола и три асистенции в 27 мача от всички турнири. А кой друг играч, състезавал се в Премиър лийг, може да премине в Барселона - разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички