Предложиха Диего Коста на Барселона


Предложиха Диего Коста на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1920 0

Нападателят Диего Коста е бил предложен на Барселона, съобщава Diario Sport. Според източника бившият футболист на Атлетико Мадрид и Челси е сред възможностите за каталунците, тъй като Шави търси нов централен нападател.

Испанският гранд не успя да подпише с Алваро Мората от Ювентус, тъй като трансферът беше блокиран от треньора на "бианконерите" Масимилиано Алегри. Освен това италианците работят върху трансфера на Пиер-Емерик Обамеянг, който също е искан и от Барса.

Диего Коста е едно от многото имена, които се разглеждат от спортно-техническото ръководство на Барселона. Бившият национал на Испания разтрогна на 17 януари с Атлетико Минейро и ще излезе без пари на клуба.

Интересен факт е, че по време на престоя си в Атлетико Мадрид Коста имаше клауза в договора си, която да му попречи да отиде в Барселона или Реал. В случай, че това беше станало, Коста трябваше да плати компенсация от 23 милиона паунда.

През това време цели 4 отбора искат Усман Дембеле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички