Манчестър Сити с плашеща статистика срещу Ливърпул у дома


Манчестър Сити с плашеща статистика срещу Ливърпул у дома
Снимка: Getty Images/Guliver

1599 0

Шампионът на Висшата лига Ливърпул пътува до Манчестър за двубой със Сити в неделя с надеждата да увеличи още повече преднината си в горната част на таблицата. "Червените" са на второ място след Саутхемтън, който спечели в петък вечерта и има мач повече.

След смесени резултати от началото на кампанията, включително забележително загуба от 7:2 от Астън Вила, "червените" се възстановиха добре и отново са на прав път - дори без защитника Върджил ван Дайк.

Въпреки това, статистиката не е никак на страната на отбора на Юрген Клоп. Ман Сити е спечелил последните си три домакински мача от Висшата лига срещу "червените" с огромен общ резултат от 11:1.

Мърсисайдци бяха разгромени с 4: 0 от Сити малко след като запечатваха титлата миналия мандат, а през сезоните 2017/18 и 2018/19 загубиха съответно с 5:0 и 2:1. А какво сподели Юрген Клоп преди двубоя - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички