Гуардиола: Ливърпул е най-големият фаворит за първото място


Гуардиола: Ливърпул е най-големият фаворит за първото място
Снимка: Getty Images/Guliver

1277 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е категоричен, че Ливърпул е фаворит за спечелване на Висшата лига. В неделя е дербито между двата отбора.

"Двубоят е важен, но както при президентските избори в САЩ, всички гласове трябва да се преброят. Има още много точки, за които да се играе. Разбира се, че този двубой е важен, но за нас това е едва седмият мач в първенството. Знаем, че трябва да се представим много добре, за да можем да ги победим. Винаги е приятно да играеш срещу най-силните, а през миналия сезон те бяха по-силни от нас. Те са изключителен отбор. С един мениджър са от доста време и винаги е приятно да се изправиш срещу тях, за да вдигаш по този начин своето ниво. Ще се опитваме да играем нашата игра по най-добрия възможен начин, познавайки качествата на нашите съперници", сподели Гуариола.

"Ливърпул е най-големият фаворит за първото място, но ситуацията с пандемията прави нещата различни. Виждам и други силни отбори. Лестър запазва нивото от по-голямата част от миналия сезон. Арсенал направи голяма крачка към това да бъде претендент. В Тотнъм Моуриньо вече има отбора, който иска. Челси вече е много стабилен и разполага с голям състав, който позволява ротацията на топ играчи. Юнайтед в този момент не се радва на много добри резултати, но през миналия сезон видяхме техните качества". А какво сподели Юрген Клоп преди двубоя - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички