Манчестър Сити "продаде" свой играч безплатно


Манчестър Сити "продаде" свой играч безплатно
Снимка: Guliver/GettyImages

1366 0

Защитникът Елиаким Мангала вече е част от отбора на Валенсия. Доскорошният бранител на Манчестър Сити премина при "прилепите" със свободен трансфер, въпреки че му оставаше още една година от договора с "гражданите". Контрактът на 28-годишния французин с испанския клуб е за 2 години.

Мангала отиде в Сити през 2014 г., когато английският шампион плати рекордна сума за него - 40 милиона евро. Сега обаче той не е нужен на Пеп Гуардиола, който държеше да се отърве от него, било то и без да получи никаква сума. Последният официален мач на играча за "гражданите" бе около Нова година през 2017-та, преди настъпването на 2018-та.

По време на престоя си при "небесносините", той бе отдаван под наем на два пъти - първо именно във Валенсия, а в последствие и в Евертън. Все пак за всички сезони, в които бе част от Манчестър Сити, той записа 79 мача, но така и не съумя да реализира попадение. А какво очаква големия съперник на "гражданите" - Ливърпул, през новия сезон - вижте нашата позиция в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички