Моуриньо даде любопитна прогноза за сезона в Англия: И вторият отбор на Манчестър Сити има шанс


Моуриньо даде любопитна прогноза за сезона в Англия: И вторият отбор на Манчестър Сити има шанс
Снимка: Guliver/GettyImages

7023 0

Бившият мениджър на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо от днес започна новата си професия. Португалецът вече е част от анализаторския екип на "Sky Sports" и даде прогнозите си за това кои отбори ще се борят за титлата на Острова.

Специалния отписа бившите си клубове Челси и Юнайтед, както и Арсенал, като направи любопитно изказване, че и вторият тим на Манчестър Сити може да се бори с лекота за трофея.

"Четири отбора ще се борят - Манчестър Сити, Тотнъм, Ливърпул и вторият тим на Ман Сити. На мача с Уест Хям гледах резервната скамейка на тима на Хосеп Гуардиола и спокойно мога да кажа, че играчите, които не взеха участие, спокойно могат да спечелят титлата във Висшата лига", сподели вижданията си Моуриньо.

По-рано днес звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд отправи доста критичен коментар към бившия си мениджър. Какво каза английският национал може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички