Манчестър Сити не се страхува от евентуално напускане на Агуеро и Гуардиола


Манчестър Сити не се страхува от евентуално напускане на Агуеро и Гуардиола
Снимка: Getty Images/Guliver

978 0

Председателят на Манчестър Сити Калдун Ал-Мубарак заяви, че клубът не се притеснява от евентуално напускане на Пеп Гуардиола и Серхио Агуеро в края на следващия сезон. Договорите на наставника на отбора и рекордния голмайстор в историята на „гражданите“ изтичат през лятото на 2021-ва година, като нито един от тях все още не е подновил своя контракт.

Испанският наставник не е заявявал открито как мисли да процедира с бъдещето си след края на настоящия си договор на „Етихад“. Агуеро пък ще навърши 33 години през юни и вече заяви, че иска в един момент да се завърне в родния си тим Индепендиенте, където да завърши кариерата си. Мубарак бе запитан за бъдещето на двамата. „Това много важен въпрос. Както Пеп, така и аз сме наясно кое е правилно за отбора. Имаме споразумение помежду си и имаме общи виждания за бъдещето на клуба и това, какво е необходимо, за да постигаме успехи. Няма да бъде проблемен разговор и съм сигурен, че с Пеп ще вземем най-доброто решение за бъдещето на отбора“, заяви Ал-Мубарак пред ‘City TV’.

„Що се отнася до Серхио, там ситуацията е сходна. Ще седнем, ще поговорим тази година или догодина. Ще се съобразя с желанието на Серхио. Имаме късмета да работим с толкова отдадени играчи през последните години като Давид Силва, Винсент Компани, Пабло Сабалета и Серхио Агуеро, които останаха в тима дълги години“, добави председателят на Сити. А ето коя голяма звезда може да подсили Манчестър Сити през новия сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички