Манчестър Сити надви Барселона и спори с Челси за голям аржентински талант


Манчестър Сити надви Барселона и спори с Челси за голям аржентински талант
Снимка: Getty Images

4808 0

Ръководството на Манчестър Сити продължава да натиска за една от големите си трансферни цели. "Гражданите" успяха да отстранят част от конкуренцията за подписа на Клаудио Ечевери.

Трансферна война 

Според Фабрицио Романо, Барселона няма да успее да се пребори за правата на талантливия аржентинец. От информацията става ясно, че каталунците са желали да го привлекат за постоянно, но финансовата ситуация в клуба пречи това да се случи.

На фона на всичко това младокът признал, че е фен на Барса. Подобна е и ситуацията в Челси. "Сините" трябва да са внимателни с действията си на пазара, но все пак следят с интерес ситуацията. 

Най-добре към момента се движат "небесносините". Сити продължава с опитите да изкуши тийнейджъра. По всяка вероятност клубът ще трябва да плати откупната му клауза, която към момента възлиза на 25 милиона евро. В последните 10 дни на януари тя ще скочи на 25 милиона евро.

Ситуацията с Ечевери

Въпреки че роденият през 2006-а офанзивен полузащитник не крие пристрастията си към Барселона, за него важна е сигурността. Той е заявил категорично, че няма да преподпише договора си с Ривър Плейт, който изтича в края на 2024-а година.

Междувременно провалил се на "Етихад" получава нов шанс в друг европейски колос?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички