Манчестър Сити - Фулъм по ТВ: Къде и как да гледаме сблъсъка от Висшата лига?


Манчестър Сити - Фулъм по ТВ: Къде и как да гледаме сблъсъка от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

1801 0

Отборите на Манчестър Сити и Фулъм излизат в пряк сблъсък на "Етихад" от 15-ия кръг на английската Висша лига. И двата тима се нуждаят от победата, защото тя ще помогне много за крайната им цел.

Сити е на втората позиция във временното класира и при евентуален успех над лондончани ще свали от първата позиция Арсенал поне за часове преди мача на "топчиите" в неделя. При евентуална победа на Фулъм, тимът ще премине пред Челси и ще окопира шестото място в таблицата.

Манчестър Сити е в отлична форма от 4 спечелени и само 1 загубен мач в последните си пет срещи. Момчетата на Пеп Гуардиола, според редица букмейкъри, влизат като абсолютен фаворит в днешния сблъсък.

Фулъм е една от приятните истории на сезона, но не се радва на добра форма. 2 победи, 2 равенства и 1 поражение в последните пет срещи на тима. "Котиджърс" обаче не трябва да бъдат подценявани, защото са показали, че са способни да поднасят изненади.

Срещата на "Етихад" е с начален час 17:00 и ще бъде предавана пряко в ефира на DIEMA SPORT 2. Ако нямате възможност да я гледате, то ще може да следите сблъсъка НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички