Манчестър Сити 2:4 Джеси Лингард - "дяволът" отново блесна за Уест Хем


Манчестър Сити 2:4 Джеси Лингард - "дяволът" отново блесна за Уест Хем
Снимка: Getty Images/Guliver

3501 0

Преотстъпеният под наем в Уест Хем от Манчестър Юнайтед Джеси Лингард продължава да блести с фланелката на "чуковете". От своето идване в Лондон Лингард показва феноменална игра и се превръща в основен фактор на терена.

"Дяволът" блесна и срещу лидера в подреждането Манчестър Сити, след като в рамките на само едно полувреме той направи цели четири удара към вратата на "гражданите" срещу само два за целия отбор на Сити. Нито един от ударите на Лингард обаче не се превърнаха в гол.

За сметка на това Лингард асистира за изравнителния гол на "чуковете" в края на първата част, когато Михаил Антонио се разписа. Това бе 43-и гол на Антонио във Висшата лига, като любопитното е, че всичките 43 са вкарани от наказателното поле.

С асистенцията си Лингард записва първото си въвличане в попадение срещу Манчестър Сити, след като до момента не бе правил това с фленалката на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички