Manchester Evening News: Манчестър Юнайтед преговаря с Маурисио Почетино


Manchester Evening News: Манчестър Юнайтед преговаря с Маурисио Почетино
Снимка: Getty Images/Guliver

1324 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед преговаря с Маурисио Почетино да замени Оле Гунар Солскяер начело на отбора, твърди местното издание Manchester Evening News. Шефовете на "Олд Трафорд" са били твърдо зад Солскяер до сряда вечер, но след издънката срещу Истанбул ББ са установили контакт с Почетино.

В последните часове британското издание "Мирър" също съобщи, че Юнайтед води разговори с Почетино. Крайното решение за бъдещето на Солскяер начело на отбора ще бъде взето след мача с Евертън, като при загуба норвежкият специалист ще бъде уволнен, а на негово място се очаква да пристигне Почетино.

Припомняме, че бившият мениджър на Тотнъм, който изведе "шпорите" до финал в Шампионска лига през 2018-а, беше свързван с треньорския пост в Юнайтед и през миналата зима. В крайна сметка ръководството на Юнайтед гласува доверие на Солскяер и го остави на работа. 

Преди няколко седмици се заговори, че друг голям мениджър може да замени Солскяер начело на Манчестър Юнайтед (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички