Солскяер недоволства от защитата на Манчестър Юнайтед срещу Башакшехир


Солскяер недоволства от защитата на Манчестър Юнайтед срещу Башакшехир
Снимка: Guliver/GettyImages

1203 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че представянето на защитата му през първата част при загубата от Истанбул Башакшехир с 1:2 в Шампионска лига е било „непростимо“.

„Червените дяволи“ изостанаха след 12 минути игра в Турция, когато подаването на Един Вишча намери непокрития Демба Ба, който напредна зад централната линия и преодоля Дийн Хендерсън за 1:0. Башакшехир удвоиха преднината си преди почивката, когато Хуан Мата загуби притежанието на топката, а Ба този път се оказа в ролята на асистент за Вишча, който също остана непокрит и прониза Хендерсън за 2:0.

„При първата ситуация изпълняваме къс корнер и забравяваме за човека на върха на атаката. Това е непростимо…Не си свършихме работата, това е моя отговорност. Не може да допускаш подобни голове на такова високо ниво. Когато това стане, задачата ти да печелиш мачове става неимоверно по-трудна“, сподели норвежкият специалист след края на двубоя.

Солскеяр категорично отхвърли спекулациите, че постът му е сериозно разклатен след серия от неубедителни изяви и резултати. „Рано е. Винаги има мнения. Трябва да останем силни“, каза той, призовавайки за спокойствие. Юнайтед пътуват до Евертън в един от най-любопитните мачове от осмия кръг на Висшата лига в събота от 14:30 часа българско време.

Въпреки критиките Солскяер може да се похвали с по-добри показатели от тези на Юрген Клоп начело на Ливърпул (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички