Ман Юнайтед и Арсенал в люта битка за нападател на Рома


Ман Юнайтед и Арсенал в люта битка за нападател на Рома
Снимка: gettyimages

2035 0

Манчестър Юнайтед и Арсенал имат сериозен интерес в това да закупят нападателя на Рома Тами Ейбрахам през това трансферно лято. 24-годишният британец премина при „джалоросите“ от Челси през август и се наслади на добра кампания в италианския футбол, след като вкара 26 гола в 52 мача от всички надпревари.

Само в Серия А Ейбрахам реализира 17 пъти и подаде за други четири гола, а също така добави осем гола в 12 мача за Лигата на конференциите, който беше спечелен именно от Рома.

Според италианската преса английският национал е обект на интерес от двата клуба в Пермиър лийг, които ще се пробват да го върнат на Острова това лято. Corrierre delo Sport пише също така, че двата тима искат да се подсилят с нападател и именно англичанина е смятан за добър вариант.

Еди Нкетия подписа нов договор с Арсенал, но клубът търси заместник на Александър Лаказет, който напусна като свободен агент, а същото стори и Пиер-Емерик Обамеянг още през зимата.

Манчестър Юнайтед пък се раздели с Единсон Кавани и се очаква „червените дяволи“ да потърсят алтернатива на уругваеца, след като и Кристиано Роналдо е вероятно да напусне „Олд Трафорд“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички