Ман Сити и Арсенал грешат, Ман Юнайтед пълзи зад тях: Димитър Бербатов с неочаквана прогноза


Ман Сити и Арсенал грешат, Ман Юнайтед пълзи зад тях: Димитър Бербатов с неочаквана прогноза

3538 0

Димитър Бербатов направи любопитна прогноза за крайния шампион във Висшата лига през настоящата кампания, където Арсенал продължава да е на върха с крехка преднина пред Манчестър Сити, докато Манчестър Юнайтед има пет точки по-малко и два изиграни мача повече от "топчиите".

Бившият нападател на "червените дяволи" не скри надеждите си за триумф на гранда от "Олд Трафорд" като определи шансовете им като реалистични:

"По дяволите, разбира се, че Юнайтед е в битката за титлата, защото е на трета позиция в момента. Щастлив съм да ги видя на позицията, в която се намират и към която се движат.

В случая с Манчестър Юнайтед и Тотнъм, постоянството е основното качество, от което се нуждаят, ако искат да станат шампиони, защото Висшата лига е маратон, а не спринт", обясни звездният нападател, цитиран от британските медии.

"Трябва да играете постоянно добре и дори когато не играете добре, пак трябва да знаете как да спечелите точките. Това са правили всички шампиони на Висшата лига.

В момента е толкова интересно, защото Арсенал губи точки, Манчестър Сити губи точки, а Манчестър Юнайтед пълзи зад тях и се надява да изненада всички. Според мен е твърде рано да се каже кой ще спечели титлата във Висшата лига този сезон", добави Бербатов.

Вижте защо една от звездите на Манчестър Юнайтед няма да играят срещу Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички