Братът на Димитър Бербатов е шофирал след кокаин, пак е арестуван


Братът на Димитър Бербатов е шофирал след кокаин, пак е арестуван
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2257 0

Служители на Пътна полиция в Благоевград са задържали брата на Димитър Бербатов - Асен. Той е бил спрян и при направен тест за проверка, се оказало, че шофира след употреба на наркотично вещество - кокаин, съобщава "Телеграф".

Случаят е докладван на Районна прокуратура и е образувано досъдебно производство. "Сега предстои да се извърши претърстване и евентуално изземване в дома на Асен Бербатов, колегите ще търсят дали там няма наркотични вещества" - са казали от прокуратурата в града, информира още изданието.

Асен Бербатов е имал и предишни арести. Преди три години е арестуван за незаконно държане и разпространение на публично място на високорискови наркотични вещества. Преди няколко години пък бе осъден на една година и два месеца условно с 3-годишен изпитателен срок за разпространение на дрога. Той признава вината си и сключва споразумение с прокуратурата.

Имал е случаи, в които шофира без книжка. Ако се върнем още назад - през 2012 година кара колата на жена си, а полицаи го спират и намират кокаин на бебешкото столче на сина му, заради което получава условна присъда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Играл в Левски руснак: Там ходеха без гащи в съблекалнята и играеха с гол торс по масите

Любопитни разкрития за престоя си в Левски са правили пред медиите в родината си двамата руски футболисти,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички