Братът на Димитър Бербатов е шофирал след кокаин, пак е арестуван


Братът на Димитър Бербатов е шофирал след кокаин, пак е арестуван
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4620 0

Служители на Пътна полиция в Благоевград са задържали брата на Димитър Бербатов - Асен. Той е бил спрян и при направен тест за проверка, се оказало, че шофира след употреба на наркотично вещество - кокаин, съобщава "Телеграф".

Случаят е докладван на Районна прокуратура и е образувано досъдебно производство. "Сега предстои да се извърши претърстване и евентуално изземване в дома на Асен Бербатов, колегите ще търсят дали там няма наркотични вещества" - са казали от прокуратурата в града, информира още изданието.

Асен Бербатов е имал и предишни арести. Преди три години е арестуван за незаконно държане и разпространение на публично място на високорискови наркотични вещества. Преди няколко години пък бе осъден на една година и два месеца условно с 3-годишен изпитателен срок за разпространение на дрога. Той признава вината си и сключва споразумение с прокуратурата.

Имал е случаи, в които шофира без книжка. Ако се върнем още назад - през 2012 година кара колата на жена си, а полицаи го спират и намират кокаин на бебешкото столче на сина му, заради което получава условна присъда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички