Мачът с Манчестър Юнайтед е бил "всичко или нищо" за Франк Лампард


Мачът с Манчестър Юнайтед е бил "всичко или нищо" за Франк Лампард

1193 0

Евертън съумя да срази Манчестър Юнайтед с минималното 1:0 в мач от 32-ия кръг от английската Висша лига, а това е страхотна новина за Франк Лампард.

На първо четене „карамелите“ се отдалечиха от опасната зона и все още държат съдбата за своето оцеляване в английския футболен елит в свои ръце, но английският мениджър е бил „на косъм“ да загуби работата си на „Гуудисън Парк“, ако беше загубил от „червените дяволи“.

Откакто пое отбора през зимата, Лампард имаше едва една победа – срещу Нюкасъл, а тимът се засили стремглаво към последните три позиции в класирането. Именно заради това бордът на „карамелите“ е поставил ултиматум към легендата на Челси, че при загуба от Манчестър Юнайтед в съботния следобед, то той е трябвало да си стегне куфарите от Ливърпул, тъй като е щял да загуби своята работа.

Антъни Гордън обаче „спаси“ работата на треньора си и донесе успеха на Евертън с попадение през първата част срещу безидейния Манчестър Юнайтед.

А какво шокира в Юнайтед звезда на Байерн Мюнхен, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички