Лукас Моура от Тотнъм: Този сезон сме най-близо до титлата


Лукас Моура от Тотнъм: Този сезон сме най-близо до титлата
Снимка: Getty Images

1138 0

Една от звездите на Тотнъм - Лукас Моура, даде интересно интервю, в което призна, че откакто играе за "шпорите" смята, че те са най-близо до титлата във Висшата лига през този сезон.

Лондонският гранд, воден от Антонио Конте, наистина впечатлява от началото на кампанията и съвсем заслужено заема челните позиции във Висшата лига. 

"Ако трябва да бъда напълно честен, от всички сезони, през които съм бил тук, това е този, в който имаме най-добрия шанс за титлата. Това е сезонът, в който има най-много очаквания. Мисля, че зависи от качеството на отбора, треньора и групата", заяви Моура.

"Отборът става все по-силен. От всички години, през които съм тук, този сезон сме най-близо до титлата. Много отбори се представят добре тази година, наясно сме с конкуренцията. Но да, мисля, че ще се борим за титлата", добави още бразилецът.

Тотнъм е единственият отбор, заедно с Манчестър Сити, който не е победен от началото на сезона в елита на Англия. Феновете на "шпорите" с нетърпение очакват любимците им най-накрая да спечелят елитното първенство на Острова, където не са триумфирали от далечната 1961 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тотнъм взе решение за преотстъпения от Ювентус Деян Кулушевски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички