Лукаку: Не съм доволен от ситуацията в Челси, но продължавам да работя


Лукаку: Не съм доволен от ситуацията в Челси, но продължавам да работя
Снимка: Getty Images

2074 0

Най-скъпият трансфер в историята на Челси – Ромелу Лукаку, шокира аудиторията с приказки пред италианските медии.

Белгийският таран на лондончани акцентира, че въобще не е доволен от ситуацията при „сините“ месеци, след като се завърна обратно на „Олд Трафорд“.

Лукаку негодува от мениджъра Томас Тухел, който е променил постройката на игра при отбора, но призна, че е професионалист и ще направи каквото е нужно, за да се напасне към идеите на германеца.

„Физически се чувствам добре. Но със сигурност не съм щастлив от ситуацията в клуба. Тухел избра да играем с друга система, но аз няма да се предам, тъй като съм професионалист. Не съм щастлив със ситуацията, но продължавам да работя и не искам да се предавам“, шокира с изказа си Лукаку пред SkySport Italia.

"Мисля, че всичко, което се случи лятото, не трябваше да се случва.. начинът, по който напуснах клуба, как комуникирах с феновете. Винаги съм казвал, че Интер ще остане в сърцето ми. Надявам се, от дъното на душата си, да се завърна в клуба и да не е в края на кариерата ми, а докато още съм във върхова форма, за да печелим още", допълни Лукаку.

А кои играчи на Ливърпул не тренират преди дербито с Челси, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички