Лудост: Предложиха Висшата лига да се доиграе в Китай


Лудост: Предложиха Висшата лига да се доиграе в Китай

2599 0

От Англия продължават да "валят" различни идея относно приключването на шампионата. Според медиите на Острова шеф на клуб от Висшата лига е предложил сезонът да се доиграе в... Китай. Клубовете може да загубят 762 млн. паунда от телевизионни права, ако двубоите не се доиграят.

Един от изпълнителните директори сподели пред Athletic: Страната, която продължава да бъде предлагана, е Китай. Просто няма никакъв смисъл. Това е луда идея и мисля, че ще бъде категорично отхвърлена. Ако преместим Висшата лига в друга част на света, ще бъдем разкъсани".

Идеята се базира най-вече на инфраструктурата в Китай, която би позволила да се проведат мачовете от Висшата лига, а и в момента там се справиха с борбата с коронавируса. Тази възможност ще отвори съоръженията на отборите от Висшата лига, които да могат да се използват за спешни случаи от местните власти. Ще се обсъждат варианти за мачове при закрити врата или мачове, които да се състоят само на няколко места във Великобритания, а отборите да бъдат настанени в хотел. А какво предупреждение отправиха от УЕФА към първенствата - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама