Андреас Перейра: Готов съм да играем всеки ден, но сезонът да завърши


Андреас Перейра: Готов съм да играем всеки ден, но сезонът да завърши
Снимка: Getty Images/Guliver

1369 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра заяви, че е готов да играе всеки ден, ако това е необходимо, за да приключи сезон 2019/20 във Висшата лига. В момента турнирът е преустановен до 30 април, но се очаква в скоро време да бъде взето решение за продължаване на паузата, предизвикана от пандемията от коронавирус.

Перейра е твърдо против срещу идеята сезонът във Висшата лига да бъде анулиран. Той се надява останалите мачове да бъдат изиграни, когато това е възможно.

"Лично аз искам сезонът да се доиграе колкото може по-скоро. Разбирам, че сега е сложно време и здравето на хората е най-важно. Аз обаче искам сезонът да завърши, дори ако се налага да играя всеки ден от седмицата. Искам първенството да приключи. Би било неприятно да се анулира сезонът", заяви Перейра, цитиран от ESPN. А каква е любопитната история на Перейра с националния му отбор вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички