Ловрен за първото място: Няма никакво напрежение


Ловрен за първото място: Няма никакво напрежение
Снимка: Getty Images/Guliver

1147 0

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен заяви, че неговият отбор не изпитва натиск, след като вече са смятани за един от големите фаворити за титлата във Висшата лига. В сряда Ловрен положи началото на разгрома срещу Нюкасъл с 4:0, с който "червените" дръпнаха с 6 точки.

Наставникът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, чийто тим вече е трети в класирането, вече предупреди Ливърпул колко тежко бреме е лидерството, а отборът на Клоп чудесно знае това, след като два пъти в предните сезони посреща Коледа на първо място, но след това изпуска титлата.

Ловрен обаче вярва, че опитът ще позволи на тима му да се задържи на върха до края. "Ако трябва да съм честен, няма никакъв натиск и напрежение. Да, в предните години сме изпитвали такъв, но сега в съблекалнята може да се види, че всички са щастливи и не говорят за нищо друго, освен за следващия мач. Не можем да кажем какво ще се случи след 5-6 месеца и чак в края ще видим къде ще финишираме. Не гледаме кой е зад нас или преди нас, вълнува ни само собствената игра и така трябва да бъде. Всичките предишни сезони станаха урок за нас", каза Ловрен.

В събота предстои пореден важен мач за мърсисайдци срещу Арсенал. Ето какво сподели Юрген Клоп преди него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички