Ловрен се оплака от Лукаку: Изрита ме нарочно и не се извини


Ловрен се оплака от Лукаку: Изрита ме нарочно и не се извини
Снимка: Gulliver/GettyImages

988 0

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен смята, че нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку умишлено го е изритал в главата по време на Голямото дерби на Англия. Двата тима завършиха 0:0 на "Анфийлд", като Жозе Моуриньо заложи на познатия си защитен стил, докато момчетата на Юрген Клоп за пореден път създадоха положения, но не успяха да се възползват от тях.

През първото полувреме Ловрен и Лукаку попаднаха в единоборство, след което хърватинът се озова на земята, а след това получи и удар в лицето от бутонката на нападателя. Футболната Асоциация на Англия пък реши да не предприема никакви мерки по случая.

"Според мен той го направи нарочно. Беше точно над главата ми, но можеше да се премести. Дори и да ме е изритал случайно, можеше да се извини след това, но той не го направи. Той беше нервен, видях го, това може би също е причина за този изблик", коментира бранителят на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички