Лоши новини за Манчестър Юнайтед преди дербито с Арсенал


Лоши новини за Манчестър Юнайтед преди дербито с Арсенал

2091 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни няма да може да играе срещу Арсенал в дербито от предпоследния кръг на Премиършип. Причината е контузия в бедрото (получена срещу Кристъл Палас), която му пречи да се завърне на терена

Заедно с него срещата ще изпусне и Люк Шоу, чиито контузии през този сезон му попречиха да покаже най-доброто, на което е способен, в първия си сезон при "червените дяволи".

"Ситуацията не е особено добра, нито един от двамата не може да играе. Поне травмите им не са сериозни, но едва ли ще играят до края на сезона, тъй като имаме само един мач", заяви Ван Гаал пред клубната телевизия.

Все пак на линия за мача са Робин Ван Перси, който е бивш играч на Арсенал, и рекордната покупка Анхел Ди Мария. Холандецът има едва един мач като титуляр за "червените дяволи" от последните 11 двубоя, докато аржентинецът загуби титулярното си място след серия от слаби мачове и леки травми.

Макрос Рохо е готов за срещата, но пък извън състава остават още Карик, Андреас Перейра и Рафаел, а под въпрос е Джони Еванс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички