Скоулс отписа Манчестър Юнайтед за титлата догодина


Скоулс отписа Манчестър Юнайтед за титлата догодина

1534 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс не вижда как любимият му отбор ще спори за титлата в Англия през следващия сезон.

През настоящата кампания "червените дяволи" успяха да се върнат в топ 4 и ще играят в Шампионска лига през следващия сезон, но според бившият халф основни фаворити за титлата ще са Челси и Арсенал, докато 20-крантите шампиони трябва да се прицелят към добро представяне в Европа.

"Ако зависеше от мен, щях да се насоча към Шампионска лига през следващия сезон. Може би е малко рано, за да мислим за титла в Англия.

Знаем, че Челси ще вземе двама - трима добри играчи през лятото и, трябва да се каже, че разликата между двата отбора в момента е много голяма.

Арсенал също изглежда пред нас, като изключим представянето срещу Суонзи. Ако вземат някой топ играч, определено ще ни е трудно срещу тях. Сити ще пръсне много пари през лятото, така че спокойно можем да кажем, че ще е трудно да ги догоним през следващия сезон", заяви Скоулс.

Манчестър Юнайтед обаче ще е активен на пазара. Вече беше привлечен Мемфис Депай, а следващите две цели са Гарет Бейл и Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички