Ливърпул взима финалист от Мондиал 2022 за изненадваща сума пари


Ливърпул взима финалист от Мондиал 2022 за изненадваща сума пари
Снимка: Getty Images

5628 0

Отборът на Ливърпул много скоро може да разреши проблема със своята халфова линия, привличайки финалист от Мондиал 2022 и то за много малка сума пари.

Управата на мърсисайдци е хвърлила око на халфа на Ювентус - Адриен Рабио, който впечатли с изявите си за националния отбор на Франция на Мондиал 2022. "Нерадзурите" са готови да се разделят с него за сума от порядъка на 10 милиона евро, твърди "Corriere dello Sport".

Според италианското издание от Юве са готови да го пуснат за малка сума пари през януари поради факта, че контрактът на французина изтича в края на сезон 2022/23, а клубът не иска да го изпусне без пари през предстоящото лято.

Ливърпул обаче ще трябва да действа решително и бързо поради простата причина, че не е единствения английски гранд, който се интересува от 27-годишния играч. Манчестър Юнайтед и Тотнъм също се свързват с името на футболиста.

Наскоро пък стана ясно, че екипа на Рабио, който се ръководи от неговата майка, изисква годишната заплата на футболиста да не бъда по малка от 10 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул взима бразилец от Атлетико Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички