Ливърпул се отказа от привличането на голямо име за отбраната си


Ливърпул се отказа от привличането на голямо име за отбраната си
Снимка: Getty Images/Guliver

1267 0

Ръководството на Ливърпул се е отказало от първоначалните си намерения да привлече бранителя на Байерн Мюнхен Давид Алаба, съобщава британското издание The Independent. Защитникът не отговаря на изискванията на мениджъра Юрген Клоп, поради което "червените" са се отказали от трансфера.

Давид Алаба се намира в последната година от своя контракт, а от 1 януари може свободно да преговаря с други клубове. Още преди месеци стана ясно, че Алаба и Байерн Мюнхен се разделят, след като баварците не изпълниха условията на австрийския поливалентен бранител.

Смята се, че фаворит за подписа на Алаба остава испанският шампион Реал Мадрид, но към момента няма официална информация за това "белите" да са се свързали с агентите на бранителя. Ливърпул пък продължава да изпитва сериозни кадрови проблеми в дефанзивен план, но изглежда, че те ще бъдат разрешени по друг начин, а не с привличането на Алаба.

Междувременно се появиха информации, че Ливърпул е уредил топ бранител от Серия А със свободен трансфер (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички