Ливърпул се интересува от двама нападатели


Ливърпул се интересува от двама нападатели
Снимка: Getty Images/Gulliver

2097 0

Отборът на Ливърпул ще подсили атаката си през лятото. Според испанския сайт Todo Fichajes в полезрението на мърсисайдци попадат двама футболисти - крилото на Севиля Лукас Окампос и нападателят на Аталанта Дуван Сапата.

Двама са опция за атаката на Ливърпул
Отборът на Ливърпул ще подсили атаката си през лятото. Според испанския сайт Todo Fichajes в полезрението на мърсисайдци попадат двама футболисти - крилото на Севиля Лукас Окампос и нападателят на Аталанта Дуван Сапата.
Според източника Ливърпул е готов да плати освобождаващата клауза в договора на Окампос, възлизаща на 64 милиона евро. Другата възможност е като част от сделката в обратна посока да поеме Такума Минамино. Японецът в момента е 
под наем в Саутхемптън, но играе на сходна позиция с Окампос и може да го замени на "Рамон Санчес Писхуан".
Сапата пък е основна част от Аталана и през този сезон има 13 гола и 10 асистенции във всички турнири. От английския клуб са започнали преговори за колумбиеца, като бергамаските оценяват звездата си на 60 милиона евро.

Според източника Ливърпул е готов да плати освобождаващата клауза в договора на Окампос, възлизаща на 64 милиона евро. Другата възможност е като част от сделката в обратна посока да поеме Такуми Минамино. Японецът в момента е под наем в Саутхемптън, но играе на сходна позиция с Окампос и може да го замени на "Рамон Санчес Писхуан".

Сапата пък е основна част от Аталанта и през този сезон има 13 гола и 10 асистенции във всички турнири. От английския клуб са започнали преговори за колумбиеца, като бергамаските оценяват звездата си на 60 милиона евро.

А коя е голямата разлика между миналия и сегашния сезон на Ливърпул, вижте тук

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички