Джейми Карагър: Карло Анчелоти беше Играч на мача срещу Ливърпул


Джейми Карагър: Карло Анчелоти беше Играч на мача срещу Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1417 0

През уикенда Евертън сложи край на 22-годишната серия без победа на „Анфийлд“. С голове на Ришарлисон и Гулфи Сигурдсон тимът на Карло Анчелоти спечели трите точки срещу Ливърпул, а Джейми Карагър изрази интересно мнение пред Monday Night Football.

Бившият футболист на "червените" заяви, че може би трима или четирима играчи на Евертън са заслужавали да получат наградата, но вчера сутринта, след като отново е изгледал срещата, той смята, че призът Играч на мача би трябвало да бъде присъден на мениджъра Карло Анчелоти.

„Изминаха 22 години откакто те спечелиха на „Анфийлд“ през 1999 година. Но, това е Премиър лийг, серията на Евертън беше ужасна. Да спечелят на Анфийлд беше голямо постижение за тях. Те празнуваха като откачени и с право.“

„Преди мача в събота, статистиката им на „Анфийлд“ от сезон 1962/63г. насам беше 6 победи от 58 изиграни срещи. Именно затова, случилото се в събота вечер беше толкова значимо за тях.“

„Забравете „22-годишната серия на Евертън на „Анфийлд““. Дори великият тим на Евертън от 60-тте години, който спечели титла и ФА къп, игра и на още един финал, има само една победа на “Анфийлд“. Те спечелиха титла и през 1970г., но през 70-тте отново победиха само веднъж като гости. През 80-тте, най-великият отбор на Евертън, спечели само два пъти на „Анфийлд“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички