Ливърпул с пълен обрат в Англия (ВИДЕО)


Ливърпул с пълен обрат в Англия (ВИДЕО)

1359 0

Ливърпул най-накрая напомни за игрите си от миналия сезон, след като мърсисайдци стигнаха до категорично 3:1 в гостуването си на Лестър Сити в мач от 14-ия кръг на Премиършип.

Домакините поведоха още в 21', след като Миньоле продължи със скандалната си форма и липсата на късмет, отбелязвайки си автогол.

Още до почивката обаче Адам Лалана изравни резултата (26'), а след почивката Стивън Джерард (54) и Джордън Хендерсън (83) донесоха победата на вицешампиона през миналия сезон.

Лестър можеше да води и с 2:0 до 21', след като преди това Миньоле допусна грешка и остави Камбиасо сам срещу вратата, но аржентинският ас не успя да отбележи. Това обаче се случи, след като с мощен удар Уйоа уцели гредата, а топката след това рикошира в белгиеца и влезе във вратата.

Лалана пък беше точен само 5 минути по-късно, след като в защита Морган изби при центриране точно на крака на английския национал, който с воле отбеляза за 1:1. 

Втората част почна с натиск на гостите, а в 54' Джерард се възползва от нова грешка на защитата и с тупалка от 15 метра направи 2:1.

Задачата на гостите стана още по-лесна, след като Морган фаулира Ламбърт, останал сам срещу вратаря, и получи директен червен картон. В 83' след разбъркване и нова грешка на играчите на Найджъл Пиърсън Хендерсън се възползва от пас на Стърлинг и реализира за крайното 3:1.

Така Ливърпул едва за втори път записа две поредни победи в първенството. Това помогна на тима да се изкачи в горната половина на таблицата и да се озове на 8-о място с 20 пункта. Лестър остава последен с 10 точки и в последните си 9 мача има само 2 точки.


Leicester vs Liverpool (1-3) Full Highlights 02... by StreamingTv

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички