Ливърпул се оглежда в аржентинец заради слабия Миньоле


Ливърпул се оглежда в аржентинец заради слабия Миньоле

913 0

Треньорският екип на Ливърпул ще търси да привлече вратар още по време на зимния трансферен прозорец, убедени са в Англия с оглед на слабия сезон, който Симон Миньоле прави.

Вратарят често бърка в отиграванията си, а освен това носи сериозна вина за равенството 2:2, което Лудогорец измъкна от мърсисайдци през миналата седмица в Шампионска лига.

Брендън Роджърс веднъж вече се застъпи за белгийския национал, като отказа да привлече Виктор Валдес в редиците на английския гранд, но въпреки това през януари привличането на вратар ще е приоритет за уелсеца.

Според Tuttomercatoweb, Ливърпул се е прицелил в стража на Сампдория Серхио Ромеро, който направи силно Световно първенство на вратата на Аржентина.

В клубния си отбор обаче стражът нерядко остава на пейката, като самият той на няколко пъти изрази надеждата си да смени клубната си принадлежност.

Ромеро е на челно място в списъка с играчи и заради възможността той да играе в европейските клубни турнири. Сумата, която Ливърпул ще трябва да заплати, е между 7 и 15 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички