Ливърпул с информация за Харви Елиът, Юрген Клоп разкри ужасна подробност за контузията му


Ливърпул с информация за Харви Елиът, Юрген Клоп разкри ужасна подробност за контузията му
Снимка: Getty Images

10133 0

Победата на Ливърпул срещу Лийдс в 4-ия кръг на английската Висша лига бе помрачена от тежката контузия, която младокът Харви Елиът получи. 

При опит на противников играч да му отнеме топката, глезенът му остана приклещен и впоследствие се получи ужасяваща фрактура, която ще го извади за дълго време от игра.

Ливърпул излезе с кратко официално съобщение, в което заяви, че 18-годишният футболист ще бъде опериран, без да внася повече подробности на този етап.

Веднага след края на мача пък старши треньорът Юрген Клоп също коментира инцидента:

"Харви получи лоша контузия в глезена. Чух, че е изместен и не могат да го наместят обратно. Сега е в болница. Ясно е, че трябва да изчакаме. Дали искам едно младо момче да преживее такова нещо толкова рано в кариерата си? Разбира се, че не. Ние ще играем футбол и без него, но ще го чакаме, защото той е топ играч. Видях ситуацията. Видях, че стъпалото му не е правилното място. Затова всички бяхме шокирани", разкри шокираният треньор.

"Иначе бяхме добри. Играхме топ футбол и можехме да извлечем повече от това. В крайна сметка двубоят завърши 3:0. Това е топ резултат. Трябваше да вкараме 5, 6 или 7 гола. Футболът, който играхме, беше изключителен", допълни Юрген Клоп относно самия мач.

Харви Елиът пък качи снимка в социалните мрежи и благодари за всички пожелания за бързо възстановяване, които е получил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички