Чембърлейн говори открито за контузиите си в Ливърпул


Чембърлейн говори открито за контузиите си в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1833 0

Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн говори открито за разочарованието, което таи в себе си след четиригодишния престой на „Анфийлд”. Причините изцяло за него са непрестанните контузии, от които халфа страда.

Чембърлейн пристигна в Ливърпул срещу 35 милиона паунда от Арсенал през лятото на 2017-а година, но има проблем в това да се утвърди в отбора заради непрестанни травми. Той има 105 мача за „червените” оттогава, като е пропуснал 75 заради лекуване, като призна, че е забравил вече тези дни.

„Не мисля вече за тези неща. Имах много контузии, но най ми тежат, тези, в които бях дълго аут. При леките такива хората мислеха, че просто отново скатавам и съм аут. Това ме разочарова. По време на битката с това да се върна по-здрав си напомнях, че тези неща са част от нашата професия. Достатъчно голям щастливец съм, че съм част от такъв фантастичен футболен клуб и имам късмета да се състезавам на такова ниво”, каза Окслейд.

Халфът има 61 минути от началото на сезона на старта срещу Норич Сити, като е реализирал 14 гола и 11 асистенции с фланелката на шесткратния европейски шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички