Ливърпул пуска Лорис Кариус без пари през зимата на 2022-а година


Ливърпул пуска Лорис Кариус без пари през зимата на 2022-а година
Снимка: Getty Images/Guliver

5138 0

Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус може да напусне клуба като свободен агент още през зимната пауза, твърдят медиите на Острова.

28-годишният германец не е пазил за „червените” от злополучния за него и англичаните финал в Шампионската лига, загубен с 1:4 от Реал Мадрид, а договорът му е до лятото на 2022-а година.

С Алисон Бекер, Адриан и Куивийн Келехър като избор пред Юрген Клоп, то опитният мениджър не възнамерява да използва отново сънародника си. Именно заради това от „Анфийлд” са му предложили да разтрогнат без претенции един към друг още през зимата.

Според The Mirror клубът ще е доволен да се раздели с Кариус по-рано, за да не търпи финансови щети със заплатата му до идното лято, дори да не получи пари за трансфер. Кариус изкара наеми в Бешикташ и Унион Берлин след последния си мач за „червените”, а негов трансфер в Базел през летния трансферен пазар пропадна, тъй като швейцарският клуб не успя да удовлетвори финансовите претенции на бившия германски младежки национал.

Вратарят има 22 „сухи мрежи” в 49 мача за Ливърпул във всички надпревари, а през миналия сезон игра пет пъти за Унион Берлин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички