Ливърпул набеляза нидерландец за наследник на Вайналдум


Ливърпул набеляза нидерландец за наследник на Вайналдум
Снимка: Getty Images/Guliver

7124 0

Спекулациите около бъдещето на Жоржиньо Вайналдум валят една след друга, но това, изглежда, не притеснява ръководството на Ливърпул, който има готов вариант в случай на раздяла със своя полузащитник. Мърсисайдци са набелязали друг нидерландски халф, който да замени Вайналдум, ако се стигне до напускане. 

Вайналдум, който се превърна във важен титуляр за Ливърпул в последните години, е пред раздяла с "червените", тъй като контрактът му на "Анфийлд" изтича това лято, а очевидно той и ръководството на клуба не са постигнали договорка за подновяване на договора му. Изглежда почти сигурно, че Вайналдум ще смени клубната си принадлежност, а в Ливърпул вече работят върху това.

Мърсисайдци са се спрели на 23-годишния халф на АЗ Алкмаар Теун Копмейнерс, твърди италианското издание Calciomercato. Според изданието, Ливърпул е в напреднали преговори с нидерландеца, който се очаква да акостира през лятото на "Анфийлд" и да се явява заместник на напускащия Вайналдум, който най-вероятно ще се присъедини към испанския колос Барселона.

Междувременно Юрген Клоп коментира слуховете за конфликт между него и Върджил ван Дайк (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички