Ливърпул жертва Стъридж, за да пазарува отново на любимото си място


Ливърпул жертва Стъридж, за да пазарува отново на любимото си място
Снимка: Getty Images / Guliver

3231 0

Бъдещето на Даниел Стъридж в Ливърпул стана обект на нови спекулации, като този път медиите в Англия пратиха нападателя в Саутхемптън като част от бартерна сделка, която да доведе Върджил ван Дайк и Сам Маккуин на „Анфийлд“.

Вестник „Дейли Експрес“ твърди, че преговорите по сделката вече текат и тя е много вероятно да стане факт през януари. 27-годишният нападател загуби титулярното си място в Ливърпул, където вече е резерва на Роберто Фирмино и втория избор за върха на атаката Дивок Ориги.

Ясно е, че Стъридж няма как да бъде щастлив от този факт и на няколко пъти медиите му приписаха изказвания пред свои близки, че е готов да си тръгне. „Червените“ от своя страна ще опитат да използват това в своя полза, като направят опит да вземат 25-годишния централен защитник Ван Дайк и халф-бека Сам Маккуин, който е само на 21 години.

Стъридж взима една от най-високите заплати в Ливърпул – 120 хиляди паунда на седмица, а от началото на сезона има 4 гола. Нито един от тях обаче не е във Висшата лига, а всичките паднаха в турнира за Купата на лигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички