Луис Суарес с много емоционално обръщение към Джерард


Луис Суарес с много емоционално обръщение към Джерард
Снимка: Getty Images/Guliver

2187 0

Звездата на Барселона Луис Суарес написа емоционално обръшение към бившия си съотборник в Ливърпул Стивън Джерард, който обяви края на 18-годишната си кариера като футболист.

Уругваецът благодари на бившия капитан на Ливърпул за подкрепата в трудните моменти и го определи като уникален.

Ето и съобщението, което написа нападателят на Барселона в социалната мрежа Туитър.

"За капитан, за съотборник, за приятел.

Дойдох в Ливърпул, един исторически клуб от друг бележит клуб. И сред съотборниците ми беше Стивън Джерард. Един истински образец в клуба, във Висшата лига и дори извън пределите на Англия. Той помагаше на защитата, имаше страхотен удар, беше невероятен голмайстор и отличен подавач. Просто уникален играч!

С времето той се доказа като истински лидер. Той е естествен и амбициозен на терена и добър и верен съотборник извън него. Той винаги ме е подкрепял и това за мен е много ценно, за да успея да покажа най-доброто от себе си.

Благодаря ти много Стивън. Затова, че беше до мен в трудните моменти от кариерата ми. Заради подкрепата ти без значение каква и за съветите, които ми даде толкова много пъти. Нашата връзка излезе извън пределите на терена. Ти винаги си бил с мен, когато някои други не са.

Толкова много разговори, толкова много пъти си ми помагал да преразгледам различни ситуации и винаги си бил готов да ме учиш, както по-възрастен брат учи по-младия.

Минахме през толкова много неща заедно и се борихме, за големи победи на клуба ни. Това винаги ще остане запечатано в спомените ми.

Приятелю мой, YNWA!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички