Клоп се нахвърли на журналистите по време на пресконференция


Клоп се нахвърли на журналистите по време на пресконференция
Снимка: Getty Images/Guliver

1471 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп показа "тъмната" си страна. Той смени дружелюбния тон, след като за пореден път беше попитан за Стивън Джерард и завръщането му в Ливърпул, след като се отказа от активната си футблна кариера.

Това беше пореден опит на журналистите на Острова да създадат изкуствена сензация, но този път немският специалист откровено им каза, че повече няма да отговаря на такива въпроси, още повече когато е зададен по време на брифинг за предстоящ двубой на мърсисайдци.

"Спрете да ме използвате, за да съчинявате истории за Стивън Джерард. Аз не съм ви нужен. Ако искате да пишете за него, пишете! Той го заслужава. Не използвайте обаче моето име, защото аз нямам нищо общо със случая", накара се на репортерите Клоп.

По последни информации Стивън Джерард ще получи предложение да работи като треньор в Академията на клуба, където да трупа опит. Освен това той ще се изявава като анализатор в английска телевизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички