Гласят Стивън Джерард за мениджър на Нюкасъл


Гласят Стивън Джерард за мениджър на Нюкасъл
Снимка: Getty Images/Guliver

1616 0

Стивън Джерард е отличен избор за мениджър на Нюкасъл. Това мнение споделя бившият английски нападател Дарън Бент, който в кариерата си е играл във Висшата лига с отборите на Тотнъм, Съндърланд и Астън Вила, а освен това има мачове и за националния отбор на Англия.

Бент коментира различни теми от футболния живот в Англия, като най-актуалната, безспорно, е смяната на собствеността в Нюкасъл. Дарън Бент смята, че бившият капитан на Ливърпул би паснал в тима на "свраките" заради статута си на легенда, макар и все още да няма толкова богат опит като мениджър.

"Странно е, защото той няма толкова опит, но той свърши чудесна работа в Рейнджърс през миналия сезон. Той е легенда във Висшата лига и е сравнително нов в мениджърската професия, но вече има успехи. Мисля, че феновете на Нюкасъл ще са щастливи с едно такова назначение", коментира Бент пред talkSPORT.

Сред спряганите имена за треньорския пост в Нюкасъл е и това на Антонио Конте, но последните информации гласят, че той ще откаже на "свраките" - ето защо! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички