Ливърпул и Евертън може да играят в Манчестър


Ливърпул и Евертън може да играят в Манчестър
Снимка: Getty Images/Guliver

2661 0

Английската Висша лига планира да се завърне през юни и повечето мачове ще се проведат на стадионите на отборите, които трябва да домакинстват. Срещите ще се провеждат на празни трибуни. Въпреки това, за няколко срещи се планират изключения, тъй като според властите те могат да предизвикат струпване на фенове около стадиона.

Особено остро стои въпросът с Ливърпул, на който му остава да изиграе още два мача, за да стане шампион. Сезонът в Англия се подновява с отложения мач Арсенал - Манчестър Сити, след който мърсисайдци и "гражданите" ще се изравнят по изиграни мачове. Ако настоящият шампион на Англия загуби този мач, на Ливърпул ще му остане да спечели само 3 точки, за да спечели титлата.

Първият мач на отбора на Юрген Клоп след подновяването ще бъде срещу Евертън. Дербито на Мърсисайд обаче може да се проведе в Манчестър - на "Олд Трафорд" или "Етихад", тъй като полицията се опасява, че феновете може да окупират "Анфийлд", въпреки правилата за спазване на социална дистанция. А ето в какви часове ще се играят мачовете след рестарта на Висшата лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички