Ливърпул и Байерн в битка не само в Шампионска лига, но и на трансферния пазар


Ливърпул и Байерн в битка не само в Шампионска лига, но и на трансферния пазар
Снимка: Guliver/Getty Images

2074 0

Ръководствата на Ливърпул и Байерн Мюнхен влизат в битка на трансферния прозорец за двама футболисти - Тимо Вернер и Калъм Хъдсън-Одой. Двата гранда ще се изправят един срещу друг на 1/8-финалите на Шампионска лига, но преди това ще премерят сили и на трансферния пазар.

Нападателят на Ред Бул Лайпциг е сред най-големите таланти в Германия. Ръководството на Лайпциг се надява да задържи стрелеца за по-дълго, но към настоящия момент той не подновява контракта си, който изтича през лятото на 2020-а. Интерес към играча има и от страна на Борусия Дортмунд, но Байерн и Ливърпул са фаворити за подписа му.

Калъм Хъдсън-Одой от своя страна отказва да поднови контракта си с Челси, като Байерн изглеждат една идея по-близо до играча, с когото са свързвани от началото на зимния трансферен прозорец. Намесата на Ливърпул обаче може да разколебае Хъдсън-Одой, тъй като мърсисайдци са лидери в шампионата, а и на англичанина няма да му се налага да напуска Острова.

Междувременно се появи любопитна статистика във Висшата лига, в която Челси значително изостава от останалите отбори, заемайки предпоследно място. Каква е тя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички