Александър-Арнолд е поредният с нов договор в Ливърпул


Александър-Арнолд е поредният с нов договор в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2712 0

Ливърпул продължи с подновяването на договори на своите играчи. Поредният, който преподписа е крайният бранител на Трент Александър-Арнолд подписа нов договор с клуба. Новият контракт на английския национал е за срок от пет години до 2024.

Александър-Арнолд дебютира за мърсисайдци през октомври 2016 година, а през последния сезон се превърна в титуляр в схемата на Юрген Клоп. През миналата година изявите на Арнолд не останаха незабелязани и от националния селекционер Гарет Саутгейт. Бранителят попадна в състава на Англия за Мондиал 2018 в Русия.

"Чувствам се много щастлив и горд, че имам привилегията от клуба да ми предложат нов договор. Надявам се да постигнем много успехи с отбора. Нямах никакво колебание като ми предложиха договора. Последните 18 месеца бяха много специални. Надявам се следващите 18 да с аоще по-успешни", сподели бранителят. По-рано тази седмица нов договор с клуба подписа и Анди Робъртсън. През изминалата година преподписаха още Роберто Фирмино, Мохамед Салах, Садио Мане и Джо Гомес.

В Ливърпул вярват, че отборът може да стане шампион този сезон - ето какво заяви един от лидерите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички