Ливърпул готви 60 млн. евро за "новия Мохамед Салах", който игра срещу Левски само преди месеци


Ливърпул готви 60 млн. евро за "новия Мохамед Салах", който игра срещу Левски само преди месеци
Снимка: GettyImages

3127 0

Ливърпул вече се готви за живот без Юрген Клоп, който напуска след края на сезона. Освен мениджърът, то и немалко звезди може да го последват към изхода на "Анфийлд", а една от тях е Мохамед Салах. Неговото бъдеще често се обсъжда в последната година и не е изключено да напусне Мърсисайд.

Една от реалните възможности е Саудитска Арабия, където му предлагат огромни пари и заради това от Ливърпул вече мислят варианти за негов заместник. А едно име започва да се появява все по-често: това на Омар Мармуш.

25-годишният нападател, съотборник на Салах в египетския национален отбор, в в страхотна форма, като нашумя през този сезон с изявите си с екипа на Айнтрахт Франкфурт, а от Германия посочват, че Ливърпул е го следи внимателно.

Още: Бивш нападател от Висшата лига: Салах вкарва с късмет, не е световна класа

"Новият Салах" - съотборник на Мохамед

Ливърпул вече търси кой ще замени Мохамед Салах

Според Bild, "червеният" отбор вече подготвя оферта, за да предприеме следваща стъпка. Няма да му е лесно, като се има предвид, че това не е единственият клуб в Европа, който се интересува от услугите му и има спекулации, че трансферът може да бъде около 60 милиона евро.

Мармуш пристигна в Айнтрахт миналото лято като свободен агент, след като напусна Волфсбург. И във Франкфурт нещата не можеха да се развият по-добре. Той се превърна в звездата на отбора, отбелязвайки 10 гола в изиграните досега 21 мача в Бундеслигата. Любопитното, че Мармуш игра за намския тим и в двата двубоя срещу Левски в Лигата на конференциите миналото лято.

Преди обаче да се насочи към "новия Салах", Ливърпул трябва да реши какво се случва с истинския. Миналото лято на Анфийлд те вече отхвърлиха трицифрена сума за трансфера му в Арабия, но в тази страна не забравят египетската суперзвезда и не е ясно дали този оът ще приемат "не" за отговор. А Мохамед Салах бе пръв сред мнозина след разгромния успех на Ливърпул над Спарта Прага (ВИДЕО).

Още: Цифрите говорят: Рашфорд и Салах могат да решат дербито Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Откровен Клоп: Срещу Спарта за първи път казах на свой играч да спре да се защитава

Мохамед Салах изрече немислимото и натъжи всички почитатели на Ливърпул

"Трябва да бъдем внимателни" - Юрген Клоп коментира завръщането на Мохамед Салах в състава на Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички