Ливърпул - Фулъм по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?


Ливърпул - Фулъм по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2815 0

Ливърпул ще опита да продължи добрата си серия във Висшата лига. Поредният съперник на мърсисайдци е Фулъм, като двубоят е от 22 часа на "Анфийлд".Отборът на Юрген Клоп е на пето място с 56 точки, докато лондончани са десети с 45 точки.

В миналия кръг в английския шампионат Ливърпул стигна до драматична победа с 4:3 срещу Тотнъм. "Червените" водеха с 3:0 след вихрено първо полувреме, но допуснаха изравняване, а гол дълбоко в добавеното време им донесе успеха.

В последните си 5 мача мърсисайдци записаха 4 победи и 1 равенство - второ най-добро постижение след Манчестър Сити.  Благодарение на силните резултати в последните седмици, "червените" се завърна в битката за място в топ 4 и участие в Шампионска лига през следващия сезон. Мениджърът Юрген Клоп потвърди, че Роберто Фирмино и Наби Кейта ще пропуснат днешния двубой.

Опонентът обаче е неудобен - лондонският Фулъм. В последните си 10 двубоя имат 3 победи и 7 загуби.  Дуото Фулъм Андреас Перейра и Тим Рийм са аут до края на сезона съответно поради контузия на глезена и счупена ръка. Уилиан може да се завърне след отсъствие от два мача, причинено от разтежение на подколянното сухожилие. Александър Митрович остава наказан. Срещата между Ливърпул и Фулъм ще бъде предавана пряко по Диема Спорт 3. По-рано пък Клоп се ядоса на песен на феновете на Ливърпул заради развоя в двубоя срещу Тотнъм.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички