Могат ли "другите" от Лондон да спрат двата най-добри отбора в Англия?


Могат ли "другите" от Лондон да спрат двата най-добри отбора в Англия?
Снимка: Getty Images

8552 0

Английската Висша лига влиза в решаващия период от сезона, като в сряда вечер на вниманието на любителите на спортни залози и футбола като цяло има доста интересни битки. И две от тях са свързани с битката за титлата, борбата за място в топ 4 и мисията "оцеляване" в елита на Англия. 

22:00 часа: Манчестър Сити - Уест Хям 

След като удари Арсенал с категоричното 4:1, Манчестър Сити излезе начело в класирането и вече води с 1 точка на "артилеристите". Лондонската серия на "гражданите" продължи с 2:1 в гостуване на Фулъм, а сега следва нов интересен съперник от столицата - Уест Хям. 

Sesame.bg дава огромен шанс за победа на действащия шампион. Серията от 8 поредни победи във Висшата лига на Сити определено накланя везните за коефициент от 1.20 в полза на Гуардиола и компания. В последните ис 5 гостувания във всички турнири обаче "чуковете" допуснаха само 1 поражение и все още се борят за своето оцеляване в елита, така че едва ли ще се дадат лесно. 

Ето и част от интересните коефициенти за предстоящата среща: 

  • Краен победител

Манчестър Сити - 1.21

Равенство - 7.70

Фулъм - 13.40

  • Голове в мача: 

Линия 2.5: над - 1.43; под - 2.94

Линия 3.5: над - 2.07; под - 1.80

  • Голмайстори в мача

Ерлинг Холанд - Първи голмайстор: 2.35; Голмайстор по всяко време: 1.29

Михаил Антонио - Първи голмайстор: 11.00 ; Голмайстор по всяко време: 5.25 

22:00 часа: Ливърпул - Фулъм 

За сезона Ливърпул определено не попада в графата "най-добри отбори", но в последните месеци отборът стабилизира играта си, а в последните си 5 мача мърсисайдци записаха 4 победи и 1 равенство - второ най-добро постижение след Манчестър Сити. 

Благодарение на силните резултати в последните седмици, "червените" се завърна в битката за място в топ 4 и участие в Шампионска лига през следващия сезон. Опонентът обаче е неудобен - лондонският Фулъм, който може да "удари рамо" на Тотнъм в битката за място в топ 4. 

Ливърпул е "супер фаворит" в срещата с коефициент от около 1.20-1.25, но вече 3 поредни мача мърсисайдци не могат да спечелят срещу Фулъм (2 равенства и загуба на "Анфийлд"). Лондончани, от своя страна, затрудниха сериозно Манчестър Сити в последния си двубой и ще се надяват да направят нещо съществено срещу слабо организираната защита на Тотнъм. 

Ето и част от високите коефициенти на Sesame.bg за предстоящата битка на "Анфийлд": 

  • Летящи коефициенти за краен изход: 

Ливърпул - 1.28

Равенство - 7.16

Фулъм - 11.43

  • Голове в мача: 

Линия 2.5- над: 1.41; под - 3.04

Линия 3.5 - над: 2.02; под - 1.84

Спортни бонуси в Sesame.bg 

Спортни бонуси в Sesame.bg през май 

Май месец е финален за всички първенства в Европа, както и в България, като ще предложи стотици футболни срещи от най-високо равнище. 

Редица активни бонуси за спорт можете да намерите в Sesame.bg, като през май е добавен и турнир за големите футболни познавачи. Той е с общ награден фонд от 25 хиляди лева и е разделен на 4 етапа до края на месец май. 

Разбира се, голяма част от офертите са за настоящи потребители, докато новите такива имат възможност да се възползват от топ начален бонус спорт до 250 лева (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички